Hotel Zum Stern ****S

Hotel Zum Stern ? Bad Hofgastein Het Bad Hofgasteiner Thermen- Hotel Zum Stern belooft een geweldig gevoel van welzijn van de eerste tot de laatste minuut. De suites en kamers in Bad Hofgastein zijn modern en comfortabel ingericht. Het hotel is omgeven door het prachtige bergpanorama van ?

Vanaf €350,00
 
 

Vergelijkbare reizen

Hotel Euro Youth Krone

Hotel Euro Youth Krone
Snowtime.nl

Hotel Euro Youth Krone Het Hotel Euro Youth Krone is perfect voor jongeren! De ligging is super, het ligt namelijk praktisch aan de piste en de gondel Stübnerkogel . Vanaf het hotel is het nog géén 5 minuten lopen. De kamers in het hotel zijn van de hebben de benodigde voorzieningen zoals een ?

Vanaf €147.00 Meer informatie Boek reis

Kurhotel Österreichischer Hof

Kurhotel Österreichischer Hof
Snowtime.nl

Kurhotel Österreichischer Hof ? Bad Hofgastein Wat een stijlvol en modern hotel is 4-sterrenhotel Kurhotel Österreichischer Hof, op maar 300 meter van het chique centrum van Bad Hofgastein. De skilift ligt een klein eindje verderop (600 meter) maar je kan ook de skibus pakken. Deze stopt ?

Vanaf €312.00 Meer informatie Boek reis

Kur- Und Sporthotel Alpenblick

Kur- Und Sporthotel Alpenblick
Snowtime.nl

Kur-und sporthotel Alpenblick ? Bad Gastein Wat een prachtig uitzicht over de Gastein vallei heb je vanuit Sporthotel Alpenblick. Gelegen op een unieke locatie, op 800 meter van het centrum van het van oudsher chique kuuroord Bad Gastein met een fantastisch panorama. Bovendien zit je op ?

Vanaf €168.00 Meer informatie Boek reis